top of page
Back Massage

Massages

(SPORT)MASSAGE

(Sport)massage: is geschikt voor iedereen die spierspanning ervaren in het lichaam. Deze massage is steviger en gericht op de spieren voor de verbetering van de doorbloeding van de spieren, wat de genezing en herstelproces bevorderd.

DEEP-TISSUE MASSAGE

 

Deep-Tissue Massage: deze aanpak is vooral effectief voor chronische belasting en samengetrokken gebieden (nek, onderrug en schouders). Wanneer er chronische spanning of letsel is, zijn er gewoonlijk verklevingen (pijnlijke en stijve weefselbanden) in spieren, pezen en ligamenten. De diepe weefselmassage werkt op het loslaten van verklevingen om pijn te verlichten en een terugkeer naar normale beweging te bevorderen.

Kies uit 45, 60 of 90 minuten massage

CSS_Web_MassageMenu-02.png
CSS_Web_Menu_Bindweefsel-04.png

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefsel of ook wel Fascia (Latijn) genoemd en is een belangrijk onderdeel van ons grootste orgaan: de huid. Onderhuids bindweefsel (Subcutis) ligt onder de opper en de lederhuid. Dit is ondersteunend weefsel dat voor komt in ons gehele lichaam in verschillende vormen.

Een bindweefselmassage is een intense massage voor het lichaam en is dus not your average massage.De massagetechniek zijn langzame strijktechnieken gecombineerd met druktechnieken, uitgevoerd bij de armen, rug, benen en de voeten. Verschillende technieken komen aan bod tijdens de behandeling en er word meestal geen olie gebruikt.

Het masseren van het bindweefsel zorgt voor verbetering van de doorbloeding. Je kunt deze massage natuurlijk ook ondergaan wanneer je gewoon van een stevige massage houdt: het is verkwikkend voor de geest en heilzaam voor het lichaam. Het houdt ons lichaam in vorm, geeft ons stevigheid en souplesse.

Kies uit 45, 60 of 90 minuten massage

bottom of page